• 460 66 660‬
 • Østerdalsgata 1 0658 Oslo

Fotokurs oppsummering

 

 

 

Vi oppsummerer hva du har lært i foto grunnkurs. Se videoen og sjekk om du har fått med deg alt.

Your Score:  

Your Ranking:  

 

6 thoughts on “Fotokurs oppsummering

 1. Hei, kjempe bra kurs for en amatør som meg. Har lært en masse om kamera ,lukker blender og det hele som jeg ikke hadde peiling på .Ett spørsmål: hvordan skal man ta de beste bilder av nordlys på kveldshimmelen. Jeg bor i Tromsø og nå begynner nordlyset å danse over himmelen ? Igjen et lærerikt kurs

  1. Hei Svein Olaf, takk for hyggelige tilbakemeldinger! Som telemarking har jeg ikke så mye erfaring med å fotografere nordlys, men jeg har funnet denne god artikkelen som forteller på en god måte hvordan du gjøre det. Og det er en super video som virkelig inspirerer. http://www.nordlys.no/nyheter/article5393741.ece

   Lykke til med fotograferingen!
   Peder

 2. Dette var for meg et svært lærerrikt kurs. Jeg kunne noe om fotografering fra før som sammenhengen mellom blender og tid, men fikk mye nyttig påfyll. Spesielt nevnes bruk av blitz også ute, fotografering av motiver i bevegelse, bruk av ISO og hvitbalanse. Det var under gjennomgangen enkelt å finne frem til funksjonaliteten på mitt kamera.

  1. Det er virkelig moro å høre!!!

 3. Hei Peder takk for ett flott kurs, jeg lærte mye om kamera mitt og for ikke snakke om all kreativiteten.
  Jeg har ett spørsmål når det gjelder lysmåling manuaelt, må ikke kamaret stå på manuelt og justere på skalaen eksponering.

  mVh
  Ole morten

  1. Hei Ole Morten

   Takk for hyggelige kommentarer!

   Det er mulig jeg misforstår spørsmålet ditt men når du bruker manuell lysmåling så må du stille både lukker (eksponering) og blender separat og kamera må stå på M eller manuelt.

   Peder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Bitnami banner
Bitnami