• 460 66 660‬
  • Østerdalsgata 1 0658 Oslo

Innhold og tips til gjennomføring

Nagare logo

Når du kjøpte videokurset fikk du også med en kode og link til Talent Dynamics FLYT-analysen din. Hvis du ikke allerede har tatt analysen anbefaler vi at du gjør det nå slik at du har FLYT-profilen din klar til neste leksjon. Etter at du har tatt analysen vil du få tilsendt din personlige profilrapport på mail. Vi anbefaler at du printer ut rapporten.

For å ta FLYT-analysen din går du inn på tdprofiletest.com. Normalt sendes koden til din oppgitte mail-adresse, én virkedag etter bestilling. Har du ikke mottatt kode, ta kontakt via kontaktskjema.

Kurset vil inneholde videoleksjoner, quizer, oppgaver og konkrete tips til endringer som vil gi deg større grad av FLYT. Vi har valgt en aktiv læringsform slik at du skal få størst mulig nytte av kurset, samt at det gjør det lettere for deg å implementere det du lærer.

Du bestemmer hvilket tempo du vil gjennomføre kurset, men vi anbefaler at det går minst et par dager mellom hver modul for at du skal få tid til å gjøre de oppgavene vi foreslår, samt kan integrere det du har lært for du går videre til neste modul.

I løpet av kurset vil du trenge Post-it lapper, en tusj og et flip-over-ark/stort papir.

 

Husk og ta FLYT-analysen på tdprofiletest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Bitnami banner
Bitnami